A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
Vágólapra másolva!
A Barcelona szupertehetsége, Ansu Fati sérülése egyelőre nem jött rendbe. A fiatal támadó hiába esett át két térdműtéten, a jelenlegi állás szerint harmadszor is kés alá kell feküdnie.

A 18 éves csatár novemberben a Betis elleni bajnokin szenvedett térdszalagsérülést, és akkor úgy tűnt, legalább négy hónapig nem futballozhat.

A Barcelona január elején szűkszavú közleményében azt az információt adta, hogy fiatal tehetsége novemberi térdműtétje után különleges kezelést kapott, amely gyorsíthatja felépülését. A Football Espana megírta, hogy sajtóértesülések szerint

Ansu Fati két héttel ezelőtt már átesett egy második térdműtéten is, amelyet klubja nem hozott nyilvánosságra, viszont ez nem hozott jelentős javulást, ezért nagy valószínűséggel harmadszor is kés alá kell feküdnie.

Egyelőre még nem tudni, hogy Ansu Fati mikor játszhat újra Forrás: NurPhoto via AFP/Urbanandsport/NurPhoto/Urbanandsport

A Diario Sport napközbeni, barcelonai hírében azt írta, hogy

a tinédzser fájdalmat érzett a térdében, amelyben ízületi folyadékgyülem keletkezett.

Ansu Fati ebben a szezonban a sérülése előtt tíz mérkőzésen (hét bajnokin és három BL-meccsen) tudott pályára lépni, melyeken öt gólt rúgott és két gólpasszt adott.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!