Vágólapra másolva!
Vasárnap délután hét mérkőzést rendeztek a labdarúgó NB II 25. fordulójában. A listavezető Debrecent üldöző Gyirmót hazai pályán aratott 2-0-s sikert, míg a feljutásért szintén harcban álló Pécsi MFC otthon nyert 1-0-ra Csákvár ellen.

A Merkantil Bank Liga NB II küzdelmei egyre izgalmasabban alakulnak, hiszen a listavezető DVSC már két meccset is elvesztett tavasszal, a tetemes előnye már korántsem tűnik behozhatatlannak, a riválisok pedig vérszemet kaptak.

A hétfőn pont Debrecenben diadalmaskodó Gyirmót FC Győr az U20-as vb-bronzérmes Simon András és Lencse góljaival 2-0-ra legyőzte a Siófokot, ezzel Csertő Aurél csapata továbbra is tapad a Debrecenre.

A Gyirmóttal azonos pontszámmal álló Pécsi MFC Adamcsek Máté első félidőben szerzett góljával hazai pályán legyőzte a Csákvárt, ezzel a mecsekaljai csapat is hozta a kötelezőt, és győzelmi kényszert tett a Vasasra, amely vasárnap este fogadja a Budaörs csapatát az Illovszky Rudolf Stadionban.

Adamcsek Máté az ötödik gólját lőtte a szezonban Forrás: pmfc.hu

A Lipcsei Péter vezette Soroksár hazai pályán nyert 2-0-ra a Békéscsaba ellen. A Győri ETO ezúttal Nyíregyházán szenvedett egygólos vereséget, ezzel három meccs óta nyeretlen az NB II-ben, míg a Mátyás János által dirigált Haladás 1-0-ra kikapott Ajkán, ezzel három veretlen meccs után kapott ki a szombathelyi csapat.

Merkantil Bank Liga, 25. forduló
Ajka-Haladás 1-0
Debreceni EAC-Szolnok 2-0
Dorog-Kazincbarcika 0-0
Gyirmót-BFC Siófok 2-0
Nyíregyháza-Győri ETO 1-0
Pécsi MFC-Csákvár 1-0
Soroksár-Békéscsaba 2-0

Az élmezőny: 1. Debrecen 51 pont (24 mérkőzés), 2. Gyirmót FC Győr 47 pont (25 mérkőzés), 3. Pécsi MFC 47 pont (25 mérkőzés), 4. Vasas FC 46 pont (24 mérkőzés)

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!