Vágólapra másolva!
Gareth Bale hét év után tavaly szeptemberben elhagyta a Real Madridot és visszatért korábbi csapatához, a Tottenhamhez. Úgy tűnik mostanra megtalálta a helyét Londonban. A walesi támadó ugyanis kirobbanó formában játszik az elmúlt hetekben, a legutóbbi 6 meccsén 6 gólt szerzett és 3 gólpasszt osztott ki. A Tottenham játékosa interjút adott az angol klub hivatalos Twitch csatornáján, amelyben beszélt többek között a klubváltás okairól és a legjobb játékosról, akivel pályafutása során együtt játszott.

Nagyon megkönnyítette a dolgomat az, hogy tudtam, olyan helyre térhetek vissza, ahol rengeteg szeretetet fogok kapni." - válaszolta Bale a rajongók kérdésére.

A 31 éves szélsőnek a Real Madridban lehetősége volt együtt játszani Cristiano Ronaldóval. Bale szerint a portugál klasszissal remekül kiegészítették egymást a pályán.

- mondta a walesi focista.

Bale és Ronaldo a Real Madridban Forrás: AFP/Lluis Gene

Bale a spanyoloknál töltött esztendők alatt többek között két bajnoki címet és négy Bajnokok Ligája-győzelmet zsebelt be. Ennek ellenére karrierje legnagyobb győzelmének azt tartja, amikor sikerült Walesnek kijutnia a 2016-os Európa-bajnokságra.

- mondja Bale.

Mindent egy helyen az Eb-ről