A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

A brazilok és a Dortmund ajánlatát is visszautasította Xavi

fbl Vertical
Sadd's coach Xavi Hernandez (R) speaks to midfielder Santi Cazorla during the Qatar Cup semi-final football match between Al-Rayyan and Al-Sadd at the Abdullah bin Khalifa Stadium in the capital Doha on February 18, 2021. (Photo by KARIM JAAFAR / AFP)
Vágólapra másolva!
Xavi Hernández, a Barcelona korábbi játékosa hétfőn érkezett Katalóniába, ahol a szabadságát tölti majd, miután bajnoki címet szerzett az al-Szadd csapatával.

A Barcelona elnöke, Joan Laporta hamarosan dönthet Ronald Koeman sorsáról. Ha a hollandnak mennie kell, akkor kerülhet képbe Xavi.

Laporta egyébként szívesen ad lehetőséget, a fiatal, klubhoz kötődő edzőknek, ő nevezte ki 2008-ban Pep Guardiolát is. A vezetőségben egyelőre nincs egyetértés a hírek szerint, hogy ki vezesse a csapatot a következő szezonban.

Xavi az al-Szadd edzőjeként Forrás: AFP/Karim Jaafar

Xavi egyébként nemrég hosszabbított az al-Szaddal, de az arabok biztosan elengedik, ha a Barcelona hívja, ez a szerződésében is benne van.

A spanyol AS szerint korábban a Borussia Dortmund vezetőedzői posztját utasította vissza Xavi, majd a brazil szövetség is kereste, hogy legyen a szövetségi kapitány, Tite segítője a 2022-es katari világbajnokságig, de Xavit egyelőre két klub, az al-Szadd és a Barcelona érdekli.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!