Vágólapra másolva!
Gareth Bale jól érzi magát és boldog a Tottenham Hotspurnél, és szívesen maradna a londoni sztárcsapat játékosa a következő idényben is.

A jelek szerint a Tottenham legnagyobb sztárja, Harry Kane minden bizonnyal távozik a londoni együttestől, és olyan csapatban folytathatja karrierjét, amelyben trófeákat nyerhet.

Ha mindez bekövetkezik, az megnyithatja a kaput Gareth Bale maradása előtt, ugyanis a walesi játékos jól érzi magát Londonban és szeretne nagyobb szerepet betölteni a csapatban.

Bale 2013-ban éppen a Tottenhamtől igazolt a Real Madridhoz, ahol az utóbbi években egyre kevesebb játéklehetőséget kapott, ezért a spanyol gigász 2020 nyarán egy évre kölcsönadta a szélsőt egykori klubjának. Az AS megírta, hogy a 31 éves labdarúgó, aki 14 gólt lőtt és 3 gólpasszt adott ebben az idényben a Spurs színeiben, szívesen maradna az angol csapatnál, mert itt sokkal jobban megbecsülik őt.

Gareth Bale jól érzi magát a Tottenhamnél Forrás: AFP/Shaun Botterill

Bale maradásával mindkét klub és maga a futballista is jól járhat. A játékos továbbra is csillagászati összeget kereshet, a Tottenham egy motivált és sokoldalú játékossal erősödhet, a Real Madrid pedig megszabadulhat attól a futballistától, akit évek óta nem tud eladni.

Egyelőre bizonytalanság övezi az átigazolást, hiszen még az sem derült ki, hogy ki lesz a Spurs edzője a következő szezontól, és egyáltalán milyen szerepet szán majd Bale-nek.

Emellett az is kérdéses, hogy a londoni csapat végleg megvásárolná, vagy csak újra kölcsön venné a futballistát.

Mindent egy helyen az Eb-ről