A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

A tulajdonos fia miatt kerülhet bajba a Serie A egyik sztárcsapata

SS Lazio v US Lecce - Serie A Ciro Immobile Soccer Serie A SS Lazio US Lecce calcio Italia campionato Horizontal FOOTBALL
Ciro Immobile of SS Lazio with President Claudio Lotito pose with the Lega Serie A MVP award during the Serie A match between SS Lazio and US Lecce at Stadio Olimpico, Rome, Italy on 10 November 2019. (Photo by Giuseppe Maffia/NurPhoto) (Photo by Giuseppe Maffia / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Az ANSA olasz hírügynökség értesülései szerint az olasz labdarúgó-szövetség szombatig adott haladékot a Laziónak és a Salernitanának a családi összefonódások rendezésére.

A szövetség (FIGC) azt kifogásolja, hogy az előző idényben a hatodik, Európa-liga-indulást érő helyen végző Lazio elnök-vezérigazgatójának a fia, Enrico és a veje, Marco Mezzaroma az élvonalba frissen feljutó Salernitana tulajdonosai – márpedig két csapat ilyen közeli tulajdonosi összefonódása nem megengedett a Serie A-ban.

A FIGC által kiadott közlemény meglehetősen nyersen foglmazott, amennyiben azt írják, hogy "nem tudnak vakon megbízni" a két klub vezetői által kínált garanciákban a tulajdonosi körök szétválasztását illetően, agogy nem látják biztosítottnak az újonc csapat gazdasági függetlenségét sem.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!