A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton

Kifütyülték a sértődöttet játszó Mbappét saját szurkolói- videó

Horizontal
(From L) Paris Saint-Germain's Moroccan defender Achraf Hakimi, Paris Saint-Germain's Dutch mifielider Georginio Wijnaldum, Paris Saint-Germain's Italian goalkeeper Gianluigi Donnarumma, Paris Saint-Germain's Spanish defender Sergio Ramos and Paris Saint-Germain's Argentinian forward Lionel Messi pose during a presentation ceremony prior to the French L1 football match between Paris Saint-Germain and Racing Club Strasbourg at the Parc des Princes stadium in Paris on August 14, 2021. (Photo by GEOFFROY VAN DER HASSELT / AFP)
Vágólapra másolva!
A Paris Saint-Germain hazai pályán fogadta a bajnokságban a Strasbourg csapatát. A PSG már 3-0-ra is vezetett, de végül 4-2-re nyert. A meccs előtt bemutatták Messit, akit ünnepelt a közönség, Mbappét viszont, aki az elmúlt napokban feltűnően sértődöttnek mutatta magát Messi leigazolása miatt, kifütyülték.

A meccs előtt a PSG ünnepélyes keretek között bemutatta Lionel Messit és a többi sztárigazolást, de közülük csak Hakimi és Wijnaldum játszott. Sergio Ramos és Messi is csak a lelátón ült, ahogy azok is, akik később tudták csak megkezdeni a felkészülést, így Neymar sem kapott lehetőséget.

A PSG hamar komoly előnyre tett szert, Icardi már a 3. percben gólt szerzett, majd Mbappé megpattanó lövésével már 2-0 volt, majd a 27. percben Draxler is betalált.

Feltűnő volt, hogy a közönség nem szimpatizál Mbappéval, sokszor kifütyülték, minden bizonnyal azért, mert még nem újította meg a jövőre lejáró szerződését, sőt, utolsóként üdvözölte a PSG játékosai közül Messi leigazolását, a közösségi médiában pedig - a többi játékossal ellentétben - nem lájkolta a Messi érkezéséről szóló híreket.

A második félidőben a Strasbourg ráijesztett a PSG-re, Kevin Gameiro és Ajorque góljaival a 64. percben már 3-2 volt, de ennél közelebb nem jutottak a vendégek. A 81. percben Djiku két perc alatt két sárgát kapott, Sarabia pedig a 86. percben, már emberelőnyből beállította a 4-2-es végeredményt.

A PSG két meccs után két győzelemmel vezeti a tabellát.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!