A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Lionel Messi ma bemutatkozhat a PSG-ben

PSG, Lionel Messi, Neymar, Kylian Mbappé
Paris Saint-Germain's Brazilian forward Neymar (L), Paris Saint-Germain's French forward Kylian Mbappe (C) and Paris Saint-Germain's Argentinian forward Lionel Messi take part in a training session at the Camp des Loges Paris Saint-Germain football club's training ground in Saint-Germain-en-Laye on August 28, 2021. (Photo by FRANCK FIFE / AFP)
Vágólapra másolva!
A francia élvonalbeli Paris Saint-Germain a hivatalos Twitter-oldalán tette közzé a Reims elleni keretét, amelyben többek között Lionel Messi neve is szerepel, így a hatszoros aranylabdás klasszis vasárnap bemutatkozhat új csapatában.

Lionel Messi bő két héttel ezelőtt lett a francia sztárcsapat játékosa, ám a debütálása csúszott, mivel nem volt olyan fizikai állapotban, hogy pályára léphessen.

Most azonban vélhetően eljött az idő, hogy Messit végre PSG-mezben láthassák játszani a szurkolók, ugyanis a francia csapat vasárnap közzétette a Reims elleni keretét, amiben helyet kapott az argentin támadó is.

A PSG remekül kezdte az idei szezont, ugyanis mindhárom mérkőzését megnyerte a francia első osztályban, kilenc pontjával pedig vezeti a tabellát.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!