A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
A Premier League 8. fordulójában a Tottenham Hotspur 3-2-re nyert a Newcastle United otthonában, a találkozó azonban nem az észak-londoni csapat győzelméről marad emlékezetes, hanem arról, hogy az első félidő hajrájában hét percig állt a játék, mert egy néző összeesett a lelátón és újra kellett éleszteni. A sikeres művelet után a St James' Parkban felállva tapsolták a szabadnapos orvost, Dr. Tom Prichardot, aki segédkezett az életmentésben.

A Tottenham játékosának, a spanyol válogatott Sergio Reguilionnak feltűnt, hogy egy szurkoló rosszul lett a lelátón, odarohant Andrew Marriner játékvezetőhöz, aki rögtön meg is állította a játékot.

Mindeközben a lelátón szurkolóként helyet foglaló Dr. Tom Prichard, a stocktoni North Tees-i Egyetemi Kórház sürgősségi szakorvosa küzdött az eddig meg nem nevezett szurkoló életéért, amíg a Newcastle csapatorvosa, Paul Catterson meg nem érkezett a defibrillátorával a nézőtérhez, hogy megkezdődhessen az újraélesztés.

Miután az orvosi beavatkozás sikerrel járt és a szurkolót kórházba szállították, Dr. Tom Prichardot felállva tapsolták a St James' Parkban.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!