Gulácsiék csapattársa visszafejelte a felé dobott söröspoharat a BL-meccsen - videó

fbl Horizontal
Club Brugge's Belgian midfielder Hans Vanaken (L) vies with RB Leipzig's Croatian midfielder Josko Gvardiol during the UEFA Champions League group stage football match between Bruges (Club Brugge) and Leipzig at Jan Breydel stadium in Bruges, on November 24, 2021. (Photo by JOHN THYS / AFP)
Vágólapra másolva!
Az RB Leipzig 5-0-ra győzte le idegenben a belga Club Brugge-t a Bajnokok Ligája csoportkör ötödik fordulójának szerdai játéknapján. A vendégek még azt a kis örömet sem hagyták meg a hazai drukkereknek, hogy megdobáltassák magukat.

Az ezúttal három magyar játékosa (Gulácsi Péter koronavírusos, Szoboszlai Dominik kisebb sérüléssel küzd, Willi Orbán pedig megfázott) nélkül felálló lipcsei csapat már a félidőben 4-0-ra vezetett. A gólok sorát a francia Christopher Nkunku nyitotta, aki a 12. percben talált be, majd az egyik szögletzászló közelében fogadta csapattársai gratulációját. Az érkezők között volt a horvát Josko Gvardiol, akit a lelátóról egy pohár sörrel vettek célba. Ő azonban nem zavartatta magát, és egy szép fejessel visszaküldte a feladónak.

Kijelenthetjük, hogy ezen az estén semmi nem jött össze a hazaiaknak.

Mindent egy helyen az Eb-ről