Semleges helyszínen játszhatja utolsó BL-meccsét a Manchester United

fbl Horizontal
Manchester United's Portuguese striker Cristiano Ronaldo fights for the ball with Young Boys' Swiss midfielder Michel Aebischer (R) during the UEFA Champions League Group F football match between Young Boys and Manchester United at Wankdorf stadium in Bern, on September 14, 2021. (Photo by SEBASTIEN BOZON / AFP)
Vágólapra másolva!
A svájci hatóságok tíznapos karantént írnak elő azoknak, akik az Egyesült Királyságból érkeznek Svájcba, így könnyen lehet, hogy a Young Boys december 8-i, Manchester United elleni meccsét nem az Old Traffordon rendezik majd.

A Manchester United számára már nem lesz tétje az utolsó körben rendezendő Young Boys elleni meccsnek, de az sem biztos, hogy hazai pályán fogadhatja majd a svájciakat. A svájci hatóságok a hétvégén megváltoztatták az Angliából érkezők számára a beutazási feltételeket a koronavírus legújabb variánsa miatt.

Mindenki, aki az Egyesült Királyságból érkezik, azt tesztelésre kötelezik és tíznapos karanténra az új, omikron-variáns miatt.

Az UEFA közleménye szerint felvette a kapcsolatot a svájci szövetséggel és a klubokkal, de végleges döntés még nem született.

Mindent egy helyen az Eb-ről