Döntött a jövőjéről a Chelsea 37 éves legendás játékosa

fbl Horizontal
Chelsea's Italian midfielder Jorginho (R) and Chelsea's Brazilian defender Thiago Silva (L) applaud supporters on the pitch after the English Premier League football match between Chelsea and Leeds United at Stamford Bridge in London on December 11, 2021. - Chelsea won the game 3-2. (Photo by Glyn KIRK / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
A Premier League második helyén álló Chelsea FC a hivatalos honlapján tudatta, hogy egy évvel meghosszabbította a szerződését a csapat 37 éves alapembere, a brazil válogatott Thiago Silva.

Thiago Silva 2020 nyarán a Pari Saint-Germain csapatától igazolt Londonba. Sokan azt hitték, ennyi idősen már csak kiegészítőember lesz, de már az első szezonjában kirobbanthatatlanná vált Thomas Tuchel csapatából, amely az idény végén megnyerte a Bajnokok Ligáját.

A brazil középső védő az idei szezonban 22 mérkőzésen lépett pályára, és továbbra is a Chelsea egyik legbiztosabb pontja, így adta magát a szerződéshosszabbítás.

"Thiago Silva tapasztalata, vezetői képességei és teljesítménye nagyon fontos a csapat számára, ezért nagy örömünkre szolgál, hogy újabb egy évvel meghosszabbíthatjuk a szerződését.

- nyilatkozta a szerződéshosszabbítás után Marina Granovskaia, a Chelsea klubigazgatója.

A Chelsea ezzel a képpel köszöntötte Thiago Silva hosszabbítását Forrás: Chelsea FC/Twitter

"Igazi öröm a Chelsea-nél játszani. Soha nem gondoltam volna, hogy három évig fogok játszani ebben a nagyszerű klubban, így nagyon boldog vagyok, hogy még egy szezonra maradhatok.

Csodálatos a kapcsolatom a szurkolókkal, és nem csak velük, hanem a játékosokkal, a stábbal és az egész klubbal. Mindent meg fogok tenni azért, hogy továbbra is ezen a szinten játszhassak a világ legfontosabb bajnokságában" - nyilatkozta a brazil védő, akinek az új szerződése így 2023 nyaráig szól.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!