Vágólapra másolva!
A Ferencváros új edzője, Sztanyiszlav Csercseszov a hét elején elkezdte a munkát a csapatnál. Az orosz szakembernek a Fradi előző trénere, Peter Stöger is adott néhány fontos tanácsot, hogy minél hatékonyabban kezdhesse meg a munkát.

A Ferencváros vezetősége december közepén menesztette Peter Stögert, majd az orosz válogatott korábbi szövetségi kapitányát, Sztanyiszlav Csercseszovot nevezte ki a helyére. A Blikk megírta, hogy az orosz edző nagyra értékeli elődjét, beszélt is a napokban az osztrák szakemberrel.

A hírek szerint Stöger személyesen kereste meg utódját az ünnepi időszakban, mert Csercseszov Ausztriában karácsonyozott.

Az osztrák tréner felvázolta a viszonyokat a csapatnál, és elmondta az új edzőnek a tapasztalatait,

hogy a keret tagjai közül ki milyen játékerőt képvisel, így biztosra vehető, hogy Csercseszov már azt is tudja, hogy esetleg kik a nehezebben kezelhető futballisták.

Sztanyiszlav Csercseszov már megtartotta első edzését a játékosoknak Forrás: AFP/Hannah Mckay

A kemény edzésmódszereiről híres orosz szakember kedden már megtartotta az első tréninget és a bemutatkozó beszédet is a Fradi játékosainak. "A három pontot és a bajnokságot akarom, semmi többet!" - hangoztatta a lényeget Csercseszov.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!