Giménez sajnálja, Simeone nem bánja az otthoni döntetlent

Atletico Madrid v Manchester United - UEFA Champions League Atletico Madrid,Manchester United,UEFA Champions League Horizontal
MADRID, SPAIN - FEBRUARY 23: Jose Gimenez (L) of Atletico Madrid in action against Anthony Elanga of Manchester United during the first leg of the UEFA Champions League’s Round of 16 soccer match between Atletico Madrid and Manchester United at Wanda Metropolitano Stadium in Madrid?, Spain on February 23, 2022. Burak Akbulut / Anadolu Agency (Photo by BURAK AKBULUT / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
Különböző gondolatokat és érzéseket váltott ki az Atlético Madridnál, hogy szerdán a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első felvonásán a spanyol csapat otthon 1-1-es döntetlent játszott a Manchester Uniteddal.

José María Giménez, a madridiak védője szerint jobbak voltak angol ellenfelüknél, az első félidőben különösen "agresszíven", "ragyogóan" játszottak és több gólt szerezhettek volna.

"Nagyon kiábrándító, hogy egy ilyen meccset nem tudunk megnyerni. Fáj."

- utalt a döntetlenre a 27 éves uruguayi válogatott labdarúgó.

José María Giménez kiábrándítónak tartja az eredményt Forrás: Anadolu Agency via AFP/2022 Anadolu Agency/Burak Akbulut

A mérkőzésen a hazaiak már a 7. percben vezetést szereztek Joao Felix révén, de az első félidőben alárendelt szerepet játszó MU a fordulást követően ritmust váltott, és a 19 esztendős Anthony Elanga pályafutása első BL-találatával a 80. percben egyenlített.

Diego Simeone, az Atlético argentin edzője ellenben nem kesergett az elszalasztott hazai győzelem miatt, és a találkozó pozitívumait emelte ki.

"Sok jó dolgot viszünk magunkkal erről a meccsről, és úgy tűnhet, hogy ezzel az eredménnyel riválisunk került előnybe, de igazából nem változott semmi.

Mintha minden a nulláról indulna majd az Old Traffordon. Jó dolog volt részünkről, hogy kollektívan dolgoztunk, nyomást gyakoroltunk az ellenfelünkre és jó volt a védőmunkánk is. Tetszett, ahogyan a játékosaim küzdöttek, nagyon elégedett vagyok a csapat játékával" - mondta a tréner, aki azt is kiemelte: a Bajnokok Ligáját a csoportkört követően kizárólag döntetlenekkel is meg lehet nyerni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!