A szezon végén visszavonul a Fradi vb-bronzérmes német focistája

Marko Marin a Kisvárda elleni novemberi meccsen talált be az NB I-ben
Vágólapra másolva!
Nebojsa Petrovic, a szerb labdarúgó-válogatott alkalmazásában álló újságíró az Instagram-oldalán tudatta, hogy a szezon végén visszavonul a Ferencváros vb-bronzémes német válogatott focistája, a 33 éves Marko Marin.

Petrovic egy képet és egy videót osztott meg az Instagram-oldalán, amelyen Marko Marin és Dragan Sztojkovic, a szerb válogatott szövetségi kapitánya beszélgetnek a budapesti Hilton szállodában. A szerb újságíró állítása szerint a Marin elmondta Sztojkovicnak, hogy a szezon végén visszavonul.

– idézte Marint Petrovic.

A 33 éves középpályás tavaly szeptemberben igazolt a Fradihoz, 14 meccsen egy gólt lőtt és egy gólpasszt adott, de sem Peter Stögernél, sem Sztanyiszlav Csercseszovnál nem tudta beverekedni magát a kezdőcsapatban. Eddig csak egy Puskás Akadémia elleni tavaly decemberi bajnoki meccsen játszott kilencven percet a Fradiban.

Marko Marin a Kisvárda elleni novemberi meccsen talált be az NB I-ben Forrás: Molnár Ádám/fradi.hu

Marko Marin korábban óriási tehetség volt Németországban, a 2010-es dél-afrikai világbajnokságon tagja volt bronzérmes német válogatottnak. 2012 nyarán a Werder Brementől a Chelsea csapatához igazolt, de a londoni csapatban csak 16 meccsen kapott lehetőséget.

Ezt követően olyan csapatokban futballozott, mint a Fiorentina, az Anderlecht vagy a Sevilla. Utóbbi csapattal 2014-ben meg is nyerte az Európa-ligát.

Mindent egy helyen az Eb-ről