Vágólapra másolva!
A Szpartak Moszkva holland játékosát, a korábban súlyos testi sértéssel vádolt Quincy Promest drogkereskedelemben és egyéb bűncselekményekben való részvétellel gyanúsítják.

A De Telegraaf értesülései szerint az 50-szeres holland válogatott futballista - aki korábban az Ajaxban és a Sevillában is játszott - telefonját lehallgatták, és erős a gyanúja annak, hogy drogkereskedelemben és egyéb bűncselekményekben érintett.

Promest korábban azzal gyanúsították, hogy megkéselte egy családtagját, emiatt két napot töltött börtönben, majd szabadlábra helyezték.

Quincy Promes ezúttal drogkereskedelem miatt kerülhet bajba Forrás: AFP/Maurice Van Steen

A később lehallgatott telefonbeszélgetésekben a futballista bevallotta, hogy 2020 júniusában egy családi összejövetel során térden szúrta az unokatestvérét, akit az elmondottak alapján meg akart ölni.

Szakértők szerint Promes akkoriban már egy másik ügyben is érintett volt, amelyben drog- és fegyverkereskedelemben vett részt.

Az amszterdami államügyészség és Promes ügyvédje sem regált még a legfrissebb vádakra, a közeljövőben várható további fejlemény az ügyben.

Forrás