Amerikába igazol az Atlético Madrid focistája

Club Atletico de Madrid v RC Celta de Vigo - La Liga Santander Atleti Atletico Atletico de Madrid Celta Celta Vigo Celta de Vigo Deporte Espana Futbol LFP La Liga LaLiga Liga Espańola Liga Futbol Profesional Metropolitano RC Celta de Vigo Vigo Wanda Wanda
Hector Herrera during La Liga match between Atletico de Madrid and RC Celta de Vigo at Wanda Metropolitano on February 26, 2022 in Madrid, Spain. (Photo by Rubén de la Fuente Pérez/NurPhoto) (Photo by Rubén de la Fuente Pérez / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Az Atlético Madrid mexikói futballistája, Hector Herrera a következő idénytől az észak-amerikai labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő Houston Dynamo együttesében folytatja pályafutását.

A 31 éves futballista 2019-ben igazolt az FC Portótól Diego Simeone csapatához, de Madridban nem tudott olyan meghatározó szerepet betölteni, mint korábbi klubjában. A középpályás 2013 és 2019 között hat éven át szerepelt a portugál sztárcsapatban, amelynek színeiben 245 alkalommal lépett pályára és évekig a csapatkapitánya is volt.

A 93-szoros mexikói válogatott Herrera - aki 2012-ben olimpiai bajnok lett a nemzeti csapattal - szerződése idén nyáron lejár Madridban, így ingyen igazolhat az MLS-ben szereplő Houston Dymano együtteséhez,

amely a napokban tett érte ajánlatot.

Forrás

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!