Vágólapra másolva!
Egy apa több mint háromezer fontot fizetett eddig azért, hogy fia testközelből láthassa Cristiano Ronaldót játszani, ám pechjére az ötszörös aranylabdás mindegyik meccset kihagyta.

A 43 éves Chris Broome és fia, Zac már három meccsre látogatott ki eddig, csak azért, hogy Cristiano Ronaldót élőben láthassa a 12 éves fiú. Ez megközelítőleg 3200 fontjába és legalább ennyi megtett kilométerébe került az apának. A páros azonban roppant szerencsétlenül járt, mivel eddig egyetlen alkalommal sem láthatták játszani a portugál klasszist.

2020-ban még a Juventus játékosaként éppen pihenés miatt nem lépett pályára, azon a meccsen amelyre kilátogatott a páros. A múlt hónapban a Manchester City elleni városi rangadót választották, abban reménykedve, hogy a 37 éves támadó pályára lép – Ronaldo azonban sérülés miatt kihagyta a derbit.

Cristiano Ronaldo mindig pont akkor hiányzott, amikor a peches páros kilátogatott a meccsére Forrás: AFP/Lindsey Parnaby

A pórul járt családapa elárulta, hogy 1500 fontjába került az élmény. Abban reménykedett, hogy harmadszorra sikerrel járnak, így a hétvégi Leicester City elleni találkozóra is kilátogattak. Ralf Rangnick azonban betegség miatt kihagyta Ronaldót a csapatból, ennek ellenére Broome-nak továbbra is eltökélt szándéka, hogy valóra váltsa fia álmát.

– mondta a 43 éves férfi a The Sun információi szerint.