Hiába a hajhúzás és a fejelés, szabálytalanság nélkül játszott az Atlético védője a City ellen

Atletico Madrid v Manchester City - UEFA Champions League 2022,Madrid,UEFA Champions League Horizontal
MADRID, SPAIN - APRIL 13: Stefan Savic of Atletico Madrid and Jack Grealish of Manchester City argue during the UEFA Champions League quarter final second leg soccer match between Atletico Madrid and Manchester City at the Estadio Wanda Metropolitano in Madrid, Spain on April 13, 2022. Burak Akbulut / Anadolu Agency (Photo by BURAK AKBULUT / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
Ha visszagondolunk Sztefan Szavics teljesítményére a Manchester City elleni párharcban, akkor biztosan nem az jut eszünkbe, hogy az Atlético Madrid keménylegénye egyetlen szabálytalanságot sem követett el, pedig a statisztikák szerint erről van szó.

Sztefan Szavics, az Atlético védője csak a szerdai, madridi meccsen kicsit megfejelte Raheem Sterlinget, Phil Fodent a mezénél fogva rángatta le a pályáról, meghúzta Jack Grealish haját, de hivatalosan egy szabálytalanságot sem követett el. Az egyik sportszerűtlen viselkedéséért ugyan kapott egy sárga lapot, de az is akkor történt, amikor állt a játék.

Szavics itt éppen Jack Grealish haját tépi Forrás: Anadolu Agency via AFP/2022 Anadolu Agency/Burak Akbulut

Szavics a statisztikai adatok szerint nem csak szerda este, de a két meccs egyikén sem követett el egyetlen szabálytalanságot sem.

A korábban a Manchester Cityben is megfordult védő egyébként az egész Bajnokok Ligája szezont egyetlen elkövetett szabálytalansággal teljesítette, ami egy ilyen kemény védő részéről nem kis teljesítmény.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!