Következő mérkőzések
Anglia
18:002024. június 30.
Szlovákia
Spanyolország
21:002024. június 30.
Grúzia

Jürgen Klopp szerint világklasszis a csatár, akit szinte soha nem játszat

fbl Horizontal
Liverpool's German manager Jurgen Klopp sends on Liverpool's Belgium striker Divock Origi during the English Premier League football match between Liverpool and Sheffield United at Anfield in Liverpool, north west England on January 2, 2020. (Photo by Paul ELLIS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Jürgen Klopp, a Premier League-ben szereplő Liverpool német szakvezetője annyira örült Divock Origi hétvégi góljának, hogy talán túlzásba is vitte a dicséretét.

A 27 éves belga csatár a 60. percben Naby Keita helyett lépett pályára az Everton elleni városi derbin, a 85. percben pedig megszerezte a Pool második gólját, amivel eldöntötte a mérkőzést. Nem csoda, hogy a meccs után Jürgen Klopp igen hízelgően nyilatkozott róla, kicsit talán túlzásba is vitte a dicséretet.

"Ő egy valóságos legenda a pályán és azon kívül is. Világklasszis csatár, a legjobb befejezőnk, mindig is az volt. Mindenki imádja Divet, és nagyon helyesen teszik" - mondta a német edző a győzelmi mámorban, aki mintha elfelejtette volna, hogy van egy Mohamed Szalah és egy Sadio Mané is a csapatában.

Ahogy azt is, hogy Origit az eddig lejátszott 33 bajnokin mindössze hatszor küldte pályára, és ugyanennyiszer szerepelt a BL-ben is. A PL-ben egyszer sem, míg a BL-ben csak az AC Milan elleni két csoportmeccsen volt kezdő. Egy világsztárhoz ez meglehetősen méltatlannak.

Mindent egy helyen az Eb-ről