Uzuni videóüzenetben gratulált a Fradi 33. bajnoki címéhez

Horizontal
Ferencvaros' Albanian forward Myrto Uzuni celebrates after scoring the equalising goal 1:1 during the UEFA Europa League Group G football match between Ferencvaros and Real Betis in Budapest, Hungary, on September 30, 2021. (Photo by Attila KISBENEDEK / AFP)
Vágólapra másolva!
Vasárnap este a Ferencváros hazai pályán hátrányból fordítva nagyszerű hangulatú mérkőzésen, telt ház előtt győzte 2-1-re az Újpestet a labdarúgó NB I 29. fordulójának rangadóján, ezzel a zöld-fehér csapat sorozatban a negyedik, összességében pedig a 33. bajnoki címét szerezte meg. Az újabb aranyérem híre eljutott Spanyolországba is, ahonnan a La Ligában szereplő Granada támadója, Myrto Uzuni küldött exkluzív videóüzenetet korábbi klubjának.

„Minden Fradi-labdarúgónak, szurkolónak, edzőnek, stábtagnak és a klubot irányító embereknek is szeretnék gratulálni a 33. bajnoki címhez!"

– kezdte a Fradit 2020 augusztusa és 2022 januárja között összesen 76 mérkőzésen erősítő albán válogatott támadó, aki 46 alkalommal volt eredményes Fradi-mezben.

@fradimedia Köszönjük, Myrto! #fradi #ftc #hajrafradi #fyp #fy #nekedbe #football #fraditok #myrtouzuni ♬ eredeti hang - FradiMedia

„Mivel az idény elsőt felét én is a csapatnál töltöttem, úgy érzem, én is a részese vagyok ennek a sikernek.

Még egy dolog: Mostantól a Magyar Kupa lebegjen a szemetek előtt, van még egy extra szurkolótok már a személyemben. Legutóbb nem sikerült megnyernünk a Magyar Kupát, az idei döntőre sok sikert kívánok! Budapest, hiányzol! Hajrá, Fradi!" – mondta a Fradival két bajnoki címet nyerő és a csapattal a 2020/21-es szezonban a Bajnokok Ligája, majd a 2021/22-es idényben az UEFA Európa-liga csoportkörébe jutó Uzuni, aki az idei szezonban 23 meccsen 17 góllal és négy gólpasszal segítette a Fradit.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!