Távozik a csapattól a Liverpool egyik legjobbja

775817089 fbl Horizontal
Liverpool's Senegalese striker Sadio Mane reacts as he stands among temmates on an open-top bus during a parade through the streets of Liverpool in north-west England on May 29, 2022, to celebrate winning the 2021-22 League Cup and FA Cup. - Despite the disappointment of losing to real Madrid in the final of the UEAF Champions League, Klopp has called on Liverpool fans to take to the streets of the city on Sunday when they parade the League Cup and FA Cup. (Photo by Oli SCARFF / AFP)
Vágólapra másolva!
Angol sajtóhírek alapján szinte biztosra vehető, hogy távozik a Liverpool egyik maghatározó játékosa, Sadio Mané.

Mané egyelőre hivatalosan nem jelezte távozási szándékát, de nem is hosszabbította meg a 2023 nyarán lejáró szerződését. A pletykák szerint a Bayern München csaphat le a szenegáli csatárra, nagyjából 35 millió euróért, erről már korábban is írtunk..

Sadio Mané nem volt felhőtlenül boldog a liverpooli parádén Forrás: AFP/Oli Scarff

Mané korábban annyit elmondott, hogy a párizsi – vesztes – Bajnokok Ligája-döntő után jelenti be a döntését, de egyelőre nem nyilatkozott ezzel kapcsolatban, ami sokat sejtet az esetleges döntéssel kapcsolatban.

Jürgen Kloppot is kérdezték a játékossal kapcsolatban a párizsi finálé előtt, a német menedzser akkor annyit mondott, bárhol is játszik jövőre Mané, ott meghatározó focista lesz.

Érdekesség, de a Liverpool egykori ikonikus csatártriójának másik két tagja is komoly döntés előtt áll, ugyanis Mohamed Szalah és Roberto Firmino szerződése is 12 hónap múlva lejár.