Élő:
Vágólapra másolva!
Múlt héten szerdán a Ferencváros gól nélküli döntetlent játszott Kosztanajban az FK Tobol vendégeként a Bajnokok Ligája első selejtezőkörében, így a szerda este 20 órakor kezdődő hazai visszavágón kell kiharcolnai a továbbjutást a Groupama Arénában. A kazah csapat kedden edzett is egyet a Groupama Arénában.

A Tobol a meccset megelőző napon megtartotta az ilyenkor szokásos sajtótájékoztatójét, de a játékosok a Groupama Arénával is megismerkedhettek. A vendégek vezetőedzője, Alekszandr Moszkalenko szerint nem volt nagyon fárasztó az együttes repülőútja, amelyen kifejezetten jól érezték magukat a tanítványai.

"Az első meccsen a kapuig jól játszottunk, voltak helyzeteink, ezeket kellene kihasználni a visszavágón a továbbjutáshoz.

Ha az első 20-30 perc jól sikerülne, akkor lesz esélyünk"

- latolgatott a hazah tréner, aki hozzátette a Ferencváros nem okozott meglepetést, mert alaposan kielemezték a játékát.

"Hiába az FTC esélyesebb,

- jelentette ki határozottan a védő Szerhij Malij.

A továbbjutóra a szlovák Slovan Bratislava és a grúz Dinamo Batumi párharcának győztese vár a második fordulóban, míg a másik gárda következő ellenfele - a Konferencia-liga-selejtező második körében - az északmacedón Skupi és a gibraltári Lincoln Red Imps párharcának vesztese lesz. A BL-csoportkörhöz négy párharcot kell nyernie az FTC-nek.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!