A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
HUNAndrásfi Tibor
20:00VívásTibor Andrasfi-Koki Kano
HUNFucsovics Márton | Marozsán Fábián
20:45TeniszTallon Griekspoor/Wesley Koolhof-Marton Fucsovics/Fabian Marozsan
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
A labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező első fordulójának második mérkőzésén a Ferencváros 5-1-re kiütötte a kazah Tobol együttesét a Groupama Arénában, és továbbjutott a második körbe. A fantasztikus győzelem utáni sajtótájékoztatón a Fradi vezetődedzője, Sztanyiszlav Csercseszov elégedetten értékelte a látottakat és a következő ellenfélről is beszélt.

A mérkőzés után elsőként a Tobol edzője, Milan Milanovic reagált az újságírók kérdéseire. "Az első 20 percben rosszul játszottunk, a Ferencváros egy nagyon erős csapat. Szögletből is gólt kaptunk, erőnléti gondjaink voltak. A második félidőt jól kezdtük, tetszett a hozzáállásunk. Sajnos az újabb gól és a kiállítás megpecsételte a sorsunkat.

méltatta a Fradit a kazah bajnokcsapat trénere.

"Gyors csapat a Fradi és egyértelműen jobb. A mérkőzés elején aludtunk egy kicsit, megéreztük a időbeli eltolódást. Belgrád után Budapest a kedvenc városom, a magyar főváros egész egyszerűen gyönyörű. Régóta ismerem a magyar klubokat, így a Fradit is, amelynek a szurkolótábora is fantasztikus" - tette hozzá Milanovic.

A Tobol trénere után a Ferencváros vezetőedzője, Sztanyiszlav Csercseszov érkezett meg a sajtóterembe, hogy értékelje a látottakat.

Hosszú út vár ránk, és nem a legerősebb ellenfélnek számít a Tobol, de levonjuk a tanulságokat és megyünk tovább" - kezdte értékelését az orosz szakember.

Sztanyiszlav Csercseszov szerint a Fradinak mindenért meg kell dolgoznia Fotó: Koncz Márton - Origo

"Abszolút elégedett vagyok a látottakkal. Nem mindig egyszerű beépíteni új játékosokat a csapatba, de ma több nyári igazolásnak is lehetőséget adtam. Dolgozunk azon, hogy beépítsük őket is.

tette hozzá.

"Ki kell elemeznünk a következő ellenfelünk mérkőzéseit, de még nem láttam őket a pályán. Remélem a korábbi mérkőzések nem befolyásolják a jelent. Az az igazság, hogy nem csupán kiváló támadósorunk van, hanem nagyszerű védekező játékosaink is vannak.

zárta mondandóját Csercseszov, utalva a következő párharcra is.

A Ferencvárosnak a BL-selejtező második fordulójában a szlovák Slovan Bratislava lesz az ellenfele, amely drámai összecsapáson, hosszabbítás után ejtette ki a grúz Dinamo Batumi együttesét. A párharcot jövő héten, hazai pályán kezdi majd a Fradi.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!