A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Morata két góllal tért vissza, az Atlético Madrid simán győzött

Getafe CF v Atletico de Madrid - LaLiga Santander soccer La Liga Getafe CF Atletico de Madrid Alvaro Morata La Liga Santander match Alvaro Morata Centre-Forward Coliseum Alfonso Perez first goal sides August Horizontal SPORT FOOTBALL PLAYER PHOTO
Alvaro Morata Centre-Forward of Atletico de Madrid and Spain celebrates after scoring his sides first goal during the La Liga Santander match between Getafe CF and Atletico de Madrid at Coliseum Alfonso Perez on August 15, 2022 in Getafe, Spain. (Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto) (Photo by Jose Breton / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A La Liga 2022/2023-as szezonjának első fordulójában az Atlético Madrid 3-0-ra győzött a Getafe otthonában.

Jól kezdte a meccset az Atlético, a Juventustól visszatérő Alvaro Morata Joao Felix passzából már a 15. percben vezetéshez juttatta Diego Simeone együttesét. A szünet előtt a Real Madrid korábbi játékosa, Borja Mayoral egyenlíthetett volna, de öt méterről a kapu fölé lőtt nagy helyzetben.

Az 59. percben megduplázta előnyét a vendégcsapat, ismét egy Felix-Morata összjáték után született gól.

A portugál csatár szépen ugratta ki spanyol csapattársát, aki éles szögből nagy erővel bombázott a rövid felsőbe. A 75. percben Felix újabb gólpasszt adott, ezúttal a csereként beálló Antoine Griezmannt szolgálta ki, aki a 16-os előteréből precízen lőtte ki a bal alsó sarkot.

A folytatásban újabb gól már nem esett, az Atlético nem adott esélyt madridi ellenfelének és magabiztos győzelemmel kezdte a La Liga 2022/2023-as szezonját.

15GólAlvaro Morata
19Sárga lapEnes Unal
55Sárga lapCarles Alena
59GólAlvaro Morata
75GólAntoine Griezmann
90Sárga lapYannick Carrasco
Összeállítások
5-3-2
5-3-2
Football Pálya

Kezdők
Cserék

Kezdők
Cserék

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!