A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Az osztrák labdarúgó bajnokság élvonalában szereplő LASK Linz hivatalosan is bejelentette a magyar válogatott védő, Kecskés Ákos szerződtetését.

A 26 éves, hatszoros magyar válogatott focista a hétjen kérte szerződése felbontását az orosz élvonalban szereplő Nyizsnij-Novgorod csapatánál. A FIFA rendkívüli szabályai szerint a háborús helyzet miatt erre 2023 június 30-ig minden Oroszországban játszó futballistának lehetősége van.

Kecskés ekkor lapinformációk szerint már tárgyalásban állt egy meg nem nevezett európai klubbal, amelyikről később kiderült, hogy az osztrák Bundesliga előző kiírásában a nyolcadik helyen záró LASK Linz. A klub csütörtökön be is jelentette a magyar focista érkezését.

Kecskés Ákos 2026. június 30-ig írt alá az osztrák klubhoz, ahová ingyen igazolhatott. A szerződés kapcsán az osztrákok megemlítik, hogy Kecskés az olasz Atalanta utánpótlásában pallérozódott, majd megfordult Újpesten, a lengyel Termalica Nieciecza, a Korona Kielce, és a svájci Lugano csapatában, mielőtt Oroszországba igazolt volna.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!