A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNMagyarország
14:00Kajak-kenuKenu 500m-páros negyeddöntő 2
HUNMagyarország | Magyarország
14:20Kajak-kenuKajak 500m-páros negyeddöntő 2
HUNMagyarország
17:30KézilabdaHungary-Sweden
HUNMagyarország
20:35VízilabdaHungary-USA
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
A Ferencváros labdarúgó-csapata csütörtök este 21 órakor kulcsfontosságú mérkőzésen fogadja a szerb bajnok Crvena zvezdát az Európa-liga csoportkörének 4. fordulójában. A magyar bajnok mindenképpen ki akarja köszörülni a múlt heti belgrádi 4-1-es vereség ejtette csorbát.

"Ha a 4-1-es eredményt nézzük, egy hete jobb volt a Crvena zvezda, de az biztos, hogy Belgrádban nem tettünk meg mindent, amit megbeszéltünk és ami szükséges lett volna a jó eredményhez.

- fogalmazott a szerdai sajtótájékoztatóján az orosz szakember, aki arról is beszélt, hogy

játékban viszont nem a szerb bajnok irányított, mert 60 százalékban a Ferencvárosnál volt a labda.

Sztanyiszlav Csercseszov nem számít könnyű meccsre csütörtök este Fotó: Csudai Sándor - Origo

Csercseszov a sérüléssel bajlódó Tokmac Nguen, Aissa Laidouni és Henry Wingo állapotát firtató kérdésre úgy válaszolt, hogy együttesének vannak sérültjei, akikre nem számíthat csütörtökön, de neveket nem árult el.

- jelentette ki Csercseszov, aki Belgrádban azzal volt rendkívül elégedetlen, hogy hátrányba kerülve szétesett a zöld-fehérek játéka, de jelezte, igyekeztek erre a szituációra is felkészülni.

A Fradi nigériai középpályása, Anderson Esiti elmondta, a Debrecen elleni bajnoki siker során jól látható volt, hogy a csapat mindent megtett a sikerért, és a győzelem ismét magabiztossá tette a játékosokat. Arról, hogy miben kell javulnia a magyar bajnoknak ezt mondta:

"Előre mindig nehéz megmondani, hogy mi fog történni a pályán, de az előző meccsen jól látszott, hogy mivel voltak problémáink. Az edzőnk és a stábja a felkészülés során tökéletesen rávilágított ezekre."

Anderson Esiti már átérzi, mit jelent a Fradi-szív Fotó: Csudai Sándor - Origo

Az Európa-liga csoportköre három forduló után pont féltávnál jár, így adódik a kérdés, hogy a folytatás vajon nehezebb lesz-e, mint az első három meccs volt.

"Azt hiszem, hogy a neheze még hátra van. A Trabzonspor és a Monaco elleni siker után ugyanis már van egyfajta elvárás velünk szemben, ami nyomás lehet rajtunk. De ez egy ez pozitív nyomás, ami megfelelő késztetést jelent a számunkra. És persze most már az ellenfelek is pontosan tudják, hogy mire számíthatnak tőlünk, azaz minden meccsen a maximumot kell nyújtanunk."

A Fradi legnagyobb erősségéről ezt mondta:

A középpályás a saját szerepéről - érkezése után alapembernek számított, mostanában viszont kevesebb lehetőséget kap - elmondta, hogy jó a viszonya Csercseszovval, és csakis az edző dönti el, hogy ki játszik éppen és ki nem.

"Kiváló keretünk van, bárki is lépjen pályára a posztomon, az egy nagyon jó játékos lesz" - zárta rövidre a választ.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!