Felháborította a legendás focistát a Manchester United sztárjának nevetséges trükkje - videó

775864575 Horizontal FOOTBALL HEADSHOT CLOSE UP ACTION
Manchester United's Brazilian midfielder Antony controls the ball during the UEFA Europa League Group E football match between Manchester United and Omonoia Nicosia, at Old Trafford stadium, in Manchester, north-west England, on October 13, 2022. (Photo by Oli SCARFF / AFP)
Vágólapra másolva!
A Manchester United brazil válogatott játékosa, Antony a Sheriff Tiraspol elleni Európa-liga-mérkőzésen egy teljesen felesleges cselt mutatott be. A mozdulat a klub legendás futballistájának, Paul Scholesnak nem nyerte el a tetszését, az egykori középpályás kemény kritikával illette a fiatal labdarúgót.

Az Ajaxtól idén nyáron mintegy 100 millió euróért szerződtetett Antony a Sheriff Tiraspol elleni mérkőzés 38. percében a jobb oldalon kapott passzt. A 22 éves brazil futballistát nem támadta meg az ellenfél játékosa, ám ő egy flegma mozdulatot mutatott be, a labdával egy 720 fokos fordulatot írt le, majd egy elérhetetlen passzt adott csapattársa felé.

A United edzőjének, Erik Ten Hagnak nem tetszett a jelenet, a félidőben lecserélte Antonyt, majd a klub legendás középpályása, a televíziós szakértőként tevékenyedő Paul Scholes is alapos kritikával illette a játékost.

Talán ha három vagy négy nullra vezetsz, akkor bedobhatsz egy ilyet. Nem tudom, hogy ez ügyesség vagy szórakoztatás" - mondta Scholes, aki többek között 11 bajnoki címet és 2 Bajnokok Ligája-trófeát nyert a klub színeiben.

tette hozzá a klublegenda.

Forrás