A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Majdnem kirúgta a stadion melletti ház ablakát az Arsenal focistája - videó

SPO Horizontal
Arsenal's Bukayo Saka celebrates after the 1-0 score during the UEFA Europa League Group A football match between FK Bodoe/Glimt and Arsenal FC in Bodo, Norway on October 13, 2022. (Photo by Fredrik Varfjell / NTB / AFP) / Norway OUT
Vágólapra másolva!
Mintha az utcán focizó gyerekek rémálma vált volna valóra, amikor az Arsenal focistája, Bukayo Saka csütörtök este rosszul talált el egy labdát az Európa-ligában a Bodö/Glimt ellen.

Saka számára azért is marad emlékezetes a norvégok elleni meccs, mert a találkozó egyetlen gólját szerezte, de a meccs legviccesebb jelenete is az ő nevéhez fűződik.

Az angol válogatott játékosa egy rossz lövéssel majdnem kitörte az egyik ház ablakát. Az alig több mint 8000 férőhelyes stadion mellett lakóházak állnak, az egyik ilyennek az ablakát találta el Saka, ráadásul az ablak mögött éppen volt is valaki, aki láthatóan megijedt a célt tévesztett labdától.

A rossz lövés ellenére a fogadóirodák az Arsenalt tartják az egyik legnagyobb végső esélyesnek, Mikel Arteta csapata Budapesten emelhetné a magasba az Európa-liga trófeáját májusban.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!