Vágólapra másolva!
Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Inter együttese a téli átigazolási időszakban kész megválnia  meghatározó védőjétől, a szlovák Milan Skriniartól.

Egyre nagyobb az esély erre, hogy Milan Skriniar a téli átigazolási időszakban távozik az Inter együttesétől - derült ki a Tuttosport oldaláról.

A szlovák védő aktuális kontraktusa ugyanis az idény végén le fog járni Milánóban, de eddig nem történt előrelépés a tárgyalások terén. Skriniart már a nyáron is nagy erőkkel ostromolta a Tottenham, valamint a PSG gárdája, de az olasz klub nem engedte őt el.

Milan Skriniar az Inter erőssége Forrás: NurPhoto via AFP/Giuseppe Maffia/NurPhoto/Giuseppe Maffia

A hírek szerint már az Inter is egyre inkább hajlik arra, hogy a télen pénzzé tegyék egyik legnagyobb értéküket, mintsem a nyáron ingyen elveszítsék őt. A források alapján a párizsi sztárcsapat tűnik a legesélyesebbnek Skriniar leigazolása szempontjából, és "viszonylag olcsón" 20-25 millió euró körüli összegért megszerezhetnék őt a tél folyamán.

Milan Skriniar 2017 nyarán igazolt a Sampdoriától az Interhez 34 millió euró ellenében. A klub színeiben azóta 227 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 11 gólt és 4 gólpasszt jegyzett.

Mindent egy helyen az Eb-ről