A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásAuriane Mallo-Breton-Eszter Muhari
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
A brazil labdarúgó-válogatottat irányító Tite kihirdette a katari labdarúgó-világbajnokságra készülő 26 fős keretét keretét. Bekerült a csapatba a Flamengo támadója, a 25 éves Pedro is, aki annyira megörült a hírnek, hogy ezt azzal ünnepelte meg, hogy megkérte barátnője kezét.

A 25 éves Pedro az idei szezon 59 meccsen 29 gólt lőtt és 10 gólpasszt adott a Flamengo csapatában. A brazil válogatottban két mérkőzésen egy gólja van.

Az előző tornán negyeddöntős brazilok a vb G csoportjában a szerbekkel, a svájciakkal és a kameruniakkal találkoznak a jövő vasárnap rajtoló viadalon.

A brazilok 26 fős világbajnoki kerete:
kapusok: Alisson (Liverpool), Ederson (Manchester City), Weverton (Palmeiras)
hátvédek: Bremer (Juventus), Dani Alves (UNAM), Danilo (Juventus), Marquinhos (Paris Saint-Germain), Eder Militao (Real Madrid), Thiago Silva (Chelsea), Alex Sandro (Juventus), Alex Telles (Sevilla)
középpályások: Casemiro (Manchester United), Fabinho (Liverpool), Fred (Manchester United), Bruno Guimarăes (Newcastle), Lucas Paquetá (West Ham), Everton Ribeiro (Flamengo)
támadók: Antony (Manchester United), Gabriel Jesus (Arsenal), Gabriel Martinelli (Arsenal), Neymar (Paris Saint-Germain), Pedro (Flamengo), Raphinha (Barcelona), Richarlison (Tottenham Hotspur), Rodrygo (Real Madrid), Vinícius Junior (Real Madrid)

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!