A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Elmúltak már az idők, amikor a futballt a férfiak sportjának tartották. Klubszinten is rengeteg ismert női rajongója van a játéknak, a világbajnokság meg aztán végképp felpezsdíti a gömbkedvelő hölgyek vérét szerte a világon. 

A The Sun készített összesítést a világ legszexisebb futballrajongóiról, a listán pedig a brazil szupermodelltől kezdve - aki nemrég vált el híres NFL-játékos férjétől - egy hollywoodi A-listás színésznőig szerepelnek ismert és kevésbé ismert focidrukkerek.

Gisele Bundchen

A világ leghíresebb és legsikeresebb szupermodellje, Gisele Bundchen sosem titkolta Brazília iránt érzett szerelmét. A 2018-as világbajnokságon a dél-amerikai ország mezében biztatta kedvenceit a lelátón, Neymart pedig személyesen ismeri, miután 2014-ben együtt jelentek meg a Vogue-ban. Az NFL-sztár Tom Brady-vel épp mostanában válnak, 13 év házasság után.

Margot Robbie

A 32 éves ausztrál szépség, a Wall Street Farkasa sztárja természetesen hazájának, Ausztráliának szurkol.

Gigi Hadid

Egy másik szupermodell a listáról, aki 2015-ben egy PSG mezben jelent meg nyilvánosan, majd egy évvel később Bradford City mezt viselt. Természetesen az USA csapatát biztatja, különösen lelkes követője az amerikaiak női válogatottjának.

Natalja Nemcsinova

Ő az, akti a 2018-as világbajnokságon talán a legtöbbet mutattak a kamerák, egyszerűen imádták az operatőrök. Nem véletlenül, hiszen a 33 éves pornósztár rendszeresen kihívó ruhákban biztatta az oroszokat a lelátóról. Aféle kabalája is lett a csapatnak, mert a negyeddöntőig minden meccsükön ott volt, a horvátországi mérkőzésre azonban nem ment el, így a házigazdák kikaptak és kiestek.

Anna Lewandowska

Robert Lewandowski felesége ritkán hagy ki meccset, amikor férje hazájukban játszik. A 34 éves személyi edző és táplálkozási szakértő várhatóan Katarban is oszlopos tagja lesz a lengyel szurkolótábornak.

Anna Lewandowska (balra) állandó szereplője a lengyel válogatott meccseinek Forrás: NurPhoto via AFP/Urbanandsport/NurPhoto/Urbanandsport

Emma Louise Jones

A Leeds United hivatalos tévécsatornájának műsorvezetője várhatóan nemcsak szurkolóként, hanem riporterként is rendszeresen az Angol válogatott körül sürög majd a tornán.

Agustina Gandolfo

Az argentin csatár, Lautaro Martinez barátnője fitnesz- és életmód szakértőként dolgozik, és várhatóan a helyszínről biztatja majd kedvese együttesét.

Claudia Guarjardo

Mexikó egyik legismertebb tévés műsorvezetője egyszer azzal keltett feltűnést, hogy élő adásban mutatta meg legújabb tetoválását - a rövidnadrágja alatt, ott, ahol intim testrészeit takarta a ruhadarab. A majdnem 800 ezer Instagram követővel büszkélkedő ismertség természetesen a mexikói szurkolói bázist erősíti majd.

Sara Gundogan

A török származású német labdarúgó, Ilkay Gundogan felesége, modell és tévés. A Manchester City meccsein rendszeresen biztatta középpályás szerelmét, így minden bizonnyal a katari lelátókon is látni fogjuk.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!