Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország
Vágólapra másolva!
Jönnek az ünnepek, kicsit mindenki visszavesz a tempóból, így hírekből is kevesebb van, de azt azért nem mondanánk, hogy semmi nem történt december 22-én. Nézzék csak!

Bár már lassan egy hete véget ért a katari foci-vb, a győztes argentin válogatott kapusának, Emliano Martíneznek a rendhagyó ünneplése még mindig témát ad. Ezúttal találtunk valakit, akinek annyira tetszett, hogy magára is tetováltatta.

A vb negyeddöntőjében búcsúzó potugál válogatott sztárja, Cristiano Ronaldo is előkerült önként vállalt, a közösségi felületekről történt száműzetéséből. A talán a szaúdi szerződése alírására készülő ötszörös aranylabdás, nagyon igyekszik vidámnak és gondtalannak látszani.

Biztos sokan várták már a napot, hogy úgy isten igazából visszatérje a klubfutball. Hát, tessék, csütörtökön megérkezett! Az angol Ligakupa nyolcaddöntőjében a Manchester City a címvédő Liverpoolt fogadta, és bizony jól szórakozott, aki kilátogatott az Etihad Stadionba.

És, ha már itt vagyunk, ne menjünk el szó nélkül amellett, hogy Valter Attilát hivatalosan is bemutatta a világ jelenlegi legjobb országúti kerékpáros csapata, a Fradi középpályása pedig óriási elismerésben részesült a hazájában.

Mindent egy helyen az Eb-ről