Vágólapra másolva!
Cristiano Ronaldo új klubja, a szaúdi bajnokságban szereplő al-Nasszr a portugál világsztár korábbi csapattársát, Keylor Navast szeretné leigazolni.

A rijádi együttes első számú kapusa, a kolumbiai David Ospina súlyosan megsérült, így a csapatnak azonnal szüksége van egy új kapusra. A Marca szerint az elsődleges kiszemelt a Paris Saint-Germain futballistája, a 110-szeres costa ricai válogatott Keylor Navas. A Fahad Király Stadionban január 19-én játszik bemutató meccset az al-Nasszr és a szintén szaúdi al-Hilal játékosaiból álló gárda Navas együttesével, a PSG-vel, így az üzletet akkor nyélbe is üthetik.

Ez azt jelentené, hogy Cristiano Ronaldo megszerzése után újabb sztárral bővülhetne az al-Nasszr játékoskerete, ráadásul a portugál klasszis a Real Madridban éveken át játszott együtt Keylor Navasszal,

akivel közösen háromszor ünnepelhettek Bajnokok Ligája-győzelmet.

A 36 éves Navas a PSG-ben Gianluigi Donnarumma mögött csak második számú kapus, a mostani idényben mindössze egyetlen Francia Kupa-mérkőzésen kapott lehetőséget. A Manchester Unitedtől novemberben kirúgott Ronaldót január elején mutatták be Szaúd-Arábiában, de egy korábbi eltiltás miatt még nem léphetett pályára új klubjában, így könnyen lehet, hogy éppen a PSG ellen játszik majd először az al-Nasszr együttesében.

Mindent egy helyen az Eb-ről