A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Vizelettel teli sörösüvegekkel is dobálóztak a United-szurkolók a Barcelona stadionjában - kép, videó

fbl Horizontal
Barcelona's supporters wave flags during the UEFA Europa League round of 32 first-leg football match between FC Barcelona and Manchester United at the Camp Nou stadium in Barcelona, on February 16, 2023. (Photo by Pau BARRENA / AFP)
Vágólapra másolva!
A Barcelona és a Manchester United 2-2-es döntetlent játszott egymással az Európa-ligában, a katalán szurkolóknak a meccs közben azonban a pálya mellett az ellenfél szektorára is kellett figyelnie, mert rendszeresen különféle tárgyakkal dobálták meg őket onnan.

A mintegy 4300 vendégdrukker közül néhányan

érméket, söröspoharakat és vizelettel teli üvegeket dobáltak a Barcelona szurkolói közé.

A vandalizmus elsősorban a vendéggólok után jelent meg, a szervezők pedig éretlenül állnak azelőtt, hogy hogyan tudtak üvegtárgyakat bevinni a stadion területére.

A tavalyi, Eintracht Frankfurt elleni Európa-liga-meccs után a Barcelona szigorúbb szabályt kezdett akalmazni a vendég szurkolók elkülönítése végett, ám úgy tűnik, további intézkedések szükségesek.

A két tábor személyes találkozóját csütörtökön sikerült megakadályozniuk a hatóságoknak, ugyanis az összecsapás után az angolokat rohamrendőrök kísérték ki a stadionból.

Forrás

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!