A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Cristiano Ronaldo komoly változásokat vezetett be új csapatánál, a szaúdi al-Nászrnél. A klub táplálkozási szakértője szerint Cristiano Ronaldo arra kényszerítette csapattársait, hogy javítsanak az étrendjükön és edzenek keményebben.

A 37 éves klasszis az év elején szerződött Szaúd-Arábiába, és néhány meccs alatt megmutatta, hogy még mindig lehet rá számítani. A portugál klasszis 4 bajnokin eddig 5 gólt és két gólpasszt jegyzett.

Ronaldo hatása tehát azonnal megmutatkozott a pályán, de mint kiderült, a pályán kívül is érzékelhető jelenlétének jótékony hatása az öltözőben és még azon is túl. Legalábbis erről beszélt nem rég az al-Nászr táplálkozási szakértője, Jose Blesa, aki szerint az egész keret igazi példaképként tekint a 37 éves klasszisra, nem csupán azért, amilyen labdarúgó, hanem azért is, hogy mennyire vigyáz, hogy mindig tökéletes állapotban legyen a teste. Ennek a napi rutinnak a táplálkozás is részét képezi.

- mondta Blesa az Idealnek.

Mindenki Cristiano Ronaldót utánozza az al-Nászrnél Forrás: Anadolu Agency via AFP/2023 Anadolu Agency/Stringer

"Találkoztunk, aztán beszélgettünk az étrendjéről, illetve a pihenés fontosságáról a teljesítmény szempontjából. Ő az első, aki megérkezik az edzésre, és az utolsó, aki távozik. Csodálatos vele együtt foglalkozni" – méltatta az ötszörös aranylabdás klasszist Jose Blesá.

Nem láttam még ilyen csapatot, ahol gyakorlatilag 90%-kal javul a játékosok testösszetétele valahányszor csak újra látom őket. Kevesebb a testzsírjuk és nagyobb az izomzatuk, minden gyakorlatot könnyedén végeznek. Luxus körülmények között lehet itt dolgozni" - mondta a csapat táplálkozási szakértője.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!