Vágólapra másolva!
Gera Zoltán, a Ferencváros klublegendája is elkísérte a csapatot a Bayer Leverkusen elleni Európa-liga-nyolcaddöntő első mérkőzésére. A mérkőzés előtti estén az Origónak nyilatkozott a korábbi 97-szeres magyar válogatott játékos.

Kiküldött munkatársunk jelenti Kölnből.

Gera Zoltán már belekóstolt az Európa-liga döntőjének hangulatába, hiszen a Fulham csapatával a 2009-10-es idényben nem kis meglepetésre menetelt az angol együttessel egészen a hamburgi fináléig. Idén pedig a budapesti Puskás Aréna lesz a döntő helyszíne, hogy az UEFA részéről egyszerű volt a döntés, hogy ki legyen a május 31-i finálé nagykövete.

A korábbi kiváló középpályás a csapat kölni szállodájában ült le velünk vacsora után, és jól ismert higgadtságából akkor sem hagyta magát kizökkenteni, amikor valaki a közelben kapott köhögőrohamt, illetve, amikor a szálloda legcsendesebb szegletében össze-vissza csapkodták az ajtót.

A Bayer Leverkusen - Ferencváros párharc első mérkőzése tehát március 9-én csütörtökön 18.45-kor kezdődik Leverkusenben, a visszavágóra pedig egy héttel később, március 16-án 21 órai kezdettel a Puskás Arénában. A mérkőzésekről az Origo szöveges élő közvetítés és helyszíni tudósítás formájában is beszámol.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!