Közel a megegyezés, itt folytathatja karrierjét Szoboszlai Dominik

Horizontal
Manchester City's English midfielder Jack Grealish (R) and Leipzig's Hungarian midfielder Dominik Szoboszlai vie for the ball during the UEFA Champions League round of 16, first-leg football match between RB Leipzig and Manchester City in Leipzig, eastern Germany on February 22, 2023. (Photo by Ronny HARTMANN / AFP)
Vágólapra másolva!
Olasz lapértesülések szerint közel a megegyezés az RB Leipzig és a Chelsea között Szoboszlai Dominik átigazlásáról.

A rendszerint jól informált Tuttomercato Web értesülései szerint a két klub között előrehaladott tárgyalások folynak, és már nagyon közel van a megegyezés, melynek keretében a magyar válogatott csapatkapitánya Lipcséből Londonba költözhet.

A magyar támadó 2021 januárjában igazolt a Red Bull Salzburgtól 20 millió euróért Lipcsébe, és gyorsan a német csapat meghatározó játékosa lett, 2021-ben bajnki ezüstérmet, 2022-ben pedig kupagyőzelmet ünnepelhetett a csapattal. Szoboszlai lipcsei színekben eddig 77 mérkőzésen 15 gólt lőtt. Az idei szezonban a Bundesligában négy gólnál és nyolc gólpassznál jár, míg a Bajnokok Ligájában egy gól és két assziszt a mérlege.

A Chelsea-nek mindenképpen erősítésre van szüksége, mert az idei szezonja egyelőre botrányosan gyenge: a bajnokságban 31 ponttal csak a tizedik helyen állnak, a BL-szereplésre már nincs esélyük, hacsak meg nem nyerik a sorozatot.

Mindent egy helyen az Eb-ről