Vágólapra másolva!
Hevesi Tamást mindenki ismeri, zenészként és énekesként rengeteg sikert ért el, slágereit az egész ország ismeri és fújja, díjakat zsebelt be, a koncertjei telt házak előtt zajlanak. Azt viszont kevesen tudják róla, hogy a legmagasabban képzett futballedző, dolgozott az NB I-ben is, és valóságos megszállottja a világ legnépszerűbb játékának.

Hevesi Tamás a Magyar Nemzetnek adott interjújában többek között elárulta, amikor választania kellett, miért a zenét választotta, és miért, valamint hogyan kanyarodott vissza a labdarúgáshoz.

Hevesi Tamás imádja a futballt Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Az éneklés és az edzősködés szétválasztható, de természetesen mindig valamelyik rovására. Ha csapatot kapok, akkor a zenei életem hátrányt szenved, ugyanis én huszonnégy órás edző vagyok, a pályán kívül is folyamatosan a futballon jár a fejem. Egy csapat olyan, mint egy ház, soha sincs készen, mindig van mit javítani, fejleszteni. Minden játékoshoz más a kulcs, azt meg kell találni, ha pedig a hétvégéken meccsek vannak, akkor nem hagyhatom ott őket azért, mert éppen koncertem van" - mondta a lapnak Hevesi Tamás.

A teljes beszélgetés a linkre kattintva olvasható!

Mindent egy helyen az Eb-ről