Vágólapra másolva!
A labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójában a Debrecen 2-0-ra legyőzte a MOL Fehérvárt a Nagyerdei Arénában, így a székesfehérvári csapatot már csak egy pont választja el a kieső helyen álló Budapest Honvédtól. A találkozó után Csongvai Áron, a Fehérvár játékosa nyilatkozott az M4 Sport kamerája előtt, ahol arra tett utalást, hogy nem minden játékos tesz meg mindent a bennmaradásért.

„Nagyon nehéz szituációban vagyunk, hiszen mindenki tudja, mi ellen küzdünk. Érezhető a játékunkon is, hogy nem tudjuk felszabadultan azt nyújtani, amire képesek lennénk, amit edzésen mutatunk.

Van még négy meccs hátra, nem szabad megállni. Ugyanúgy dolgozunk tovább, és mindent a pályára fogunk rakni, és harcolni fogunk tovább" – kezdte Csongvai Áron, aki februárban igazolt Újpestről a MOL Fehérvárhoz.

Csongvai Áron februárban igazolt Székesfehérvárra Forrás: Tóth Ella/molfehervarfc.hu

Érdekesség, hogy az átigazolás időpontjában a Fehérvár a 10. helyen állt a bajnokságban, az Újpest pedig a kilencedik helyet foglalta el. A lila-fehérek azóta feljöttek a hatodik helyre, a Fehérvár pedig továbbra is az életéért küzd az NB I-ben.

„Csalódás az eddigi teljesítmény, mert nem ezért igazoltam ide. Nagyon nehéz helyzetben érkeztem a klubhoz, de nem gondolok arra, hogy ez egy hibás döntés volt. Dolgozunk tovább, nem szabad úgy gondolni, hogy hatalmas a dráma.

- mondta az M4 Sport kamerája előtt Csongvai, akinek egy hétközi edzésen eltört egy ujja, ezért nem alakult számára jól ez a hét.

Mindent egy helyen az Eb-ről