Az összes topligából leigazolnák a magyar válogatott Kerkez Milost

MILOS, Kerkez
Kerkez ezúttal is az Alkmaar egyik legjobbja volt
Vágólapra másolva!
Az összes európai topligából érdeklődnek a magyar válogatott tehetséges focistájáért, Kerkez Milosért. Az AZ Alkmaar baloldali védőjének édesapja az M1-nek adott exkluzív interjút.

"Nekem azt tanították, hogy minden érdeklődővel beszéljek, még akkor is, ha nem szeretnénk az adott klubhoz menni. Nyitott vagyok bárkivel beszélni, de nagyon boldogok vagyunk itt az Alkmaarnál, a fiam is jól érzi magát. Mióta idejöttünk az AC Milantól, minden fölfelé ível Milosnak. A klub technikai igazgatója, Max, idehozott minket és kijelenthetem, hogy megváltoztatta az életünket. Mikor először hallottuk, hogy a szurkolók a fiamnak énekelnek, és kimutatják a tiszteletüket felé, ezeket nem felejthetjük el" - mondta Sebastijan Kerkez, aki elárulta, nem sietnek, hiába hívják Angliából, Spanyolországból, Olaszországból, Portugáliából és még Németországból és Franciaországból is, őket nem a pénz érdekli, "Jól élünk itt és mindenünk megvan, a pénz nem ok a klubváltásra jelenleg. A nagy pénz egyszer úgyis jönni fog, most ez nem változtat semmit a döntésünkön, hogy ki adja a legtöbbet."

Nagyon kelendő a fiatal focista Forrás: MTI/EPA/Ed Van De Pol

"Kicsit mást szeretnénk, én Angliát preferálnám, Milos pedig Spanyolországot. Szerintem ő egy kemény játékos, és Anglia ebből a szempontból jó lenne neki, ő viszont inkább a spanyolokat támogatja, de majd meglátjuk. A klubokkal csak kezdetleges beszélgetéseket folytatunk, hogyan tudna ott játszani, mit várnak tőle, ilyesmik, csak normális beszélgetés zajlik, senkivel nem beszélünk még szerződésről.

de még egyszer mondom, nagyon boldogok vagyunk itt is" - idézte a foista apját az M4 Sport.