Vágólapra másolva!
A labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójában a bajnoki címvédő és listavezető Ferencváros 2-2-es döntetlent játszott a MOL Fehérvárral a Groupama Arénában. A találkozó hőse a 17 éves Lisztes Krisztián volt, aki a félidőben csereként lépett pályára a Fradiban, és a szezonbeli első NB I-es meccsén két gólt is sikerült lőnie. A fiatal játékos az M4 Sport kamerája előtt elmondta, hogy meghatódott, amikor a szurkolók a nevét skandálták és azt is elárult, hogy készült arra, hogy lehetőséget fog kapni a Fehérvár ellen.

. Már az első labdaérintésemből gólt lőhettem volna, sajnálom, hogy nem ment be, de ilyen a futball. A gólomnál már nem volt nehéz dolgom."

Lisztes Krisztián szenzációsan szállt be a félidőben Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

"A csapat kapott egy négynapos pihenőt a válogatott szünetben, ez feltöltötte a csapatot, mert a kettős terhelés megterhelő volt fejben és fizikailag is.

– nyilatkozta az M4 Sport kamerája előtt a 17 éves Lisztes Krisztián, aki elárult, hogy azért játszik 76-os mezszámban, mert az édesanyja és az édesapja is 1976-ban született.

Lisztes Krisztián édesapja, a 49-szeres magyar válogatott középpályás az utolsó gólját 2011. október 22-én lőtte a Fradiban, méghozzá egy Újpest ellen 3-0-ra megnyert derbin.

Mindent egy helyen az Eb-ről