Lekönyökölte a partjelző a Liverpool sztárját az Arsenal elleni rangadón - videó

fbl Horizontal
Liverpool's German manager Jurgen Klopp (R) looks on as Fourth Official Craig Pawson (C) talks to assistant referee and linesman Assistant Referee Constantine Hatzidakis during the English Premier League football match between Liverpool and Arsenal at Anfield in Liverpool, north west England on April 9, 2023. (Photo by Paul ELLIS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Egészen döbbenetes dolog történt a Premier League vasárnapi rangadójának első félidejében, ugyan Constantine Hatzidakis partjelző lekönyökölte a Liverpool egyik focistáját.

Valahol várható volt, hogy nem fog simán elmenni a Liverpool-Arsenal PL-rangadó, miután kiderült, hogy Paul Tierney lesz a játékvezető, aki nem szívesen látott vendég az Anfield Roadon. A bíró még 2021 decemberében egy Tottenham-Liverpool meccsen játszotta el a vörösök bizalmát, amikor kiállította Robertsont, azonban Harry Kane-nek nem adott pirosat brutális szabálytalanságért, Diogo Jota pedig nem kapott meg egy tizenegyest, amit mindenki jogosnak látott kivéve a bírót.

Tierney a szünetre ezúttal is kiosztott már néegy sárga lapot. Andrew Robertson az öltözőbe vonulva Hatzidakis partjelzőnél próbált reklamálni. Nem ért hozzá az asszisztenshez, nem lépett fel támadólag, ám Hatzidakisnak ennyi is elég volt, hogy lendüljön a könyöke, és állon vágja Robertsont, aki a reklamálásért még egy sárga lapot is kapott.

A hivatásos játékvezetők szervezete persze majd kivizsgálja az esetet, azonban már így is nagy a felháborodás, és sokan kíváncsian várják a döntést, különösen azok után, hogy múlt héten a Fulham szerb csatára, Alakszandar Mitrovics nyolc meccses eltiltást kapott, mert verbálisan letámadta a játékvezetőt.

Frissítés: a Profi Játékvezetők Szövetsége (PGMOL) hétfőn úgy döntött, hogy Hatzidakis semmilyen mérkőzésen nem működhet közre, amíg tart a vizsgálat.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!