Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország
Vágólapra másolva!
A Ferencváros 3-0-ra nyert a Budapest Honvéd ellen, így öt meccs után tudott újra nyerni az NB I-ben. A meccs után a Fradi edzője, Sztanyiszlav Csercseszov és Pászka Lóránd nyilatkozott az M4 Sportnak.

"Jól játszottunk, de ehhez kellett a Honvéd is, mert nem álltak be, nem csak védekezni akartak, hanem ők is játszani akartak. Sikerült a hibákat kihasználni, fontos győzelem volt, szeretnénk újra ezen az úton járni. Jól felkészültünk erre a meccsre, jó taktikát dolgoztunk ki, Tokmac szerepe is jól alakult a középpályán. Biztos voltam benne, hogy ha a játékosok jól koncentrálnak, akkor nem lehet gond" - mondta Csercseszov, aki a sérült Zachariassenről egyelőre nem tudott biztosat mondani.

"Nagyon kellett a győzelem, nehéz időszakon vagyunk túl. Remélem, ezzel a győzelemmel elindulhatunk oda ahová tartozunk, jó lenne újra zsinórban nyerni a meccseket. A szurkolóink ma is kitettek magukért, köszönjük, hogy ennyire támogatnak minket, reméljük, ezzel túl vagyunk a nehezebb időszakon. Elég volt az ellenfelek örömét hallgatni, most már mindenkinek újra tartania kell inkább a Fraditól" - mondta Pászka a lefújás után.

Mindent egy helyen az Eb-ről