A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Bognár György elszólta magát az NB I gólkirályáról

BOGNÁR György
Felcsút, 2023. február 25. Bognár György paksi vezetőedző a labdarúgó OTP Bank Liga 21. fordulójában játszott Puskás Akadémia FC-Paksi FC mérkőzés kezdete előtt a felcsúti Pancho Arénában 2023. február 25-én. Puskás Akadémia-Paks 1-4. MTI/Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
A labdarúgó NB I idei szezonjában eddig 26 gólig jutó Varga Barnabás csak a cserepadon kapott helyet a Zalaegerszeg ellen az utolsó fordulóban. A Paks edzője, Bognár György a meccs előtti interjúban elszólta magát azzal kapcsolatban, hogy miért nem kezdett a gólkirályi címet minden bizonnyal begyűjtő támadó.

A mérkőzést felvezető interjúban Bognár György elárulta, miért döntött úgy, hogy kihagyja Vargát a kezdőből, ezzel pedig alighanem egyértelművé tette, hogy a szezon végén távozik a csatár a tolnai együttestől.

– utalt az M4 Sportnak Bognár arra, hogy a Paks nagy eséllyel eladja Vargát.

Varga Barnabás alighanem távozik a nyáron a Pakstól Forrás: MTI/Bús Csaba

Korábban már beszámoltunk róla, hogy az utóbbi időben több mint tíz klub játékosmegfigyelője járt személyesen a Paks mérkőzésein Varga miatt, a csatár menedzsere szerint pedig szakmailag mindenképpen előrelépést jelentene a játékosnak, ha Európában maradhatna és esetlegesen az Európa-ligában szereplő együttesben játszhatna.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!