Vágólapra másolva!
Bár a Manchester United biztosította helyét a jövő évi Bajnokok Ligájában, miután csütörtökön 4-1-re nyert a Chelsea ellen, ám Erik ten Hag nem lehetett felhőtlenül boldog, ugyanis súlyos sérülést szenvedett a csapat brazil válogatott támadója, Antony.

Az olimpiai bajnok szélső még az első félidő közepén sérült meg, miután Trevor Chalobah szabálytalankodott vele szemben. Percekig ápolni kellett a 16-szoros brazil válogatott futballista jobb lábát, nem is tudott felállni, így hordágyon kellett levinni. Antony arckifejezése is arra utalt, hogy nagy a baj, hiszen sírva hagyta el a pályát, majd a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón a manchesteriek vezetőedzője, Erik ten Hag is megerősítette, hogy súlyos sérülésről van szó.

– mondta a lefújást követően Erik ten Hag.

Angol sajtóhírek szerint Antonyra hónapokig nem számíthat a United, így biztosan ki kell hagynia majd a csapat július végén esedékes egyesült államokbeli felkészülési turnéját.

Súlyos sérülést szenvedett a Manchester United brazil szélsője Forrás: AFP/Oli Scarff

Ten Hagnak egyébként Luke Shaw miatt is fájhat a feje, ugyanis az angol válogatott balhátvédet ugyancsak sérülés miatt kellett lecserélnie a félidőben, így elképzelhető, hogy Antony mellett Shaw-ra sem számíthat a Manchester City elleni, június 3-i FA-kupa-döntőn.