A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásAuriane Mallo-Breton-Eszter Muhari
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

A Liverpool legendája is Szaúd-Arábiában folytatja

Horizontal
Former Liverpool football stars playing for Liverpool Legends (L-R) Steven Gerrard, Luis Garcia, Robbie Fowler and John Arne Riise celebrate Garcia's first goal against Australian Legends in an exhibition football game at the ANZ Stadium in Sydney on January 7, 2016. AFP PHOTO / Peter PARKS IMAGE STRICTLY FOR EDITORIAL USE - STRICTLY NO COMMERCIAL USE (Photo by PETER PARKS / AFP)
Vágólapra másolva!
A folytatásban Robbie Fowler lesz a másodosztályú szaúd-arábiai labdarúgó-bajnokságban szereplő al-Kadsziah vezetőedzője.

Az előző szezonban a 18 csapatos liga 11. helyén záró kobari csapat a negyedik klubja lesz a 48 éves Fowlernek vezetőedzőként, ezelőtt Thaiföldön, Ausztráliában és Indiában ült a kispadon, legutóbb még 2021-ben.

A 26-szoros angol válogatott Fowler játékosként a Liverpool legendája volt, 369 meccsen 183 gólt szerzett a csapat színeiben, és többek között UEFA-kupát, FA-kupát és Európai Szuperkupát is nyert, valamint Bajnokok Ligája-döntőt is játszott a csapattal.

A Liverpool mellett többek között a Leeds United és a Manchester City focistája is volt, majd 2009-ben Ausztráliába igazolt, és végül Thaiföldön zárta le a játékos-pályafutását 2012-ben.

Forrás

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!