Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia
Vágólapra másolva!
Mohammed Abu Fani, a Ferencváros leendő igazolása a sport5.co.il-nek nyilatkozott, miután megfelelt az orvosi vizsgálatokon. Az izraeli válogatott keretével Magyarországon tartózkodó játékos nagyon elégedett volt a körülményekkel.

"Hat pálya, úszómedencék, olyan létesítmény, amilyet még életemben nem láttam. Valami fantasztikus. "- mondta Abu Fani a sport5.co.il-nek a zte.hu beszámolója szerint, miután megfelelt az orvosi vizsgálatokon a Ferencvárosnál.

Hozzátette, a klubnál mindent megtesznek a Bajnokok Ligájába kerülésért. Elég komoly pénzért hoznak felnőtt játékosokat, és elmagyarázták neki, hogy számítanak rá a játékszervezésben, és a középről történő irányításban."

Az izraeli válogatott Abu Fani hamarosan a Fradi játékosa lehet Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Uwe Anspach

"Úgy gondolom, hogy ez a megfelelő lépés a karrierem szempontjából. A Maccabi Haifánál mindent elértem, eljött az idő, hogy tovább lépjek. Ha maradtam volna, és nem igazoltam volna el, azt is mondhatták volna, hogy fejben nem vagyok ott. Európa mindig ott szerepelt az álmaimban, akárcsak a többi labdarúgónak az álmaiban. A Maccabi Haifa szurkolói örökké a szívemben maradnak, ez az otthonom. Van egy pillanat az életben, amikor dönteni kell, és nincs mit tenni. Európából könnyebb eljutni egy erősebb ligába, és ha jó vagyok, akkor a határ a csillagos ég."

Mindent egy helyen az Eb-ről