Vágólapra másolva!
Mint ismert, a 19-szeres angol bajnok Liverpool kifizette az RB Leipzignek Szoboszlai Dominik 70 millió eurós kivásárlási árát, így a magyar válogatott csapatkapitánya a világ egyik legnagyobb csapatához igazol. A Mersey-parti csapat szurkolói nagyon várják a magyar válogatott csapatkapitányának érkezését, és dalban kérik, hogy minél előbb írja alá a szerződését.

A Nemzeti Sport szúrta ki, hogy a The Ragamuffins nevű együttes Harry Styles Watermelon Sugar című számának egy részletét költötte át úgy, hogy az passzoljon Szoboszlai Dominikhoz: "Jürgen said, sign for me, you'll be perfect for Liverpool FC. Dominik Szoboszlai, Dominik Szoboszlai. Singing Szoboszlai, Signing Szoboszlai."

Szabad fordításban: "Jürgen mondta, írj alá, tökéletes vagy a Liverpool FC-nek. Írj alá Szoboszlai, írj alá Szoboszlai."

A magyar válogatott csapatkapitány szombaton megérkezett Liverpoolba, hogy túlessen az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon, és ha minden rendben találnak, akkor aláírja a szerződését a 19-szeres angol bajnokcsapattal.

Mindent egy helyen az Eb-ről