A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
2
Bronzérem
1
HUNMagyarország
21:05VízilabdaMagyarország-Japán
HUNMagyarország
22:03ÚszásSzabad 4 x 200m
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
A magyar rekordbajnok Ferencvárosi TC labdarúgócsapata újabb mezszponzorral erősíti támogatói körét. A HSA Csoporttal kötött megállapodás értelmében a cégcsoport a következő szezon végéig kötelezi el magát a klub mellett.

A Ferencváros labdarúgócsapata a 2022-2023-asszezonban sorozatban ötödik, összesítésben pedig 34. bajnoki címét szerezte meg, miközben egymás után negyedik alkalommal jutott nemzetközi sorozat csoportkörébe is. A magyar rekordbajnok 2020-ban a Bajnokok Ligájában olyan sztár klubokkal szerepelt egy csoportban, mint a Barcelona és a Juventus, míg 2022-ben az Európa-liga csoportjában a szerb bajnok Crvena zvezdát, a török aranyérmes Trabzonsport, és a francia top csapat Monacót megelőzve a nyolcaddöntőbe jutott. A Fradi ezzel az eredménnyel 48 év után ismét európai kupatavasz részese lehetett, emlékeztet az elmúlt évek nagy nemzetközi sikereire a klub által kiadott hivatalos közlemény.

A HSA neve már az elmúlt szezontól ismerős lehet a szurkolók körében, ugyanis A Hónap Játékosa cím névadó szponzora volt a 2022/23-as idény második felétől.

A HSA Hónap Játékosa díjat az a felnőtt férfi FTC labdarúgó kapja, akire a honapjatekosa.fradi.hu oldalon az adott hónap legtöbb szurkolói szavazata érkezik.

Többek között Lisztes Krisztián és Dibusz Dénes is kiérdemelte a címet.

Az eddigi sikeres együttműködést tovább növelve a cégcsoport úgy döntött, hogy az idei szezontól már mezszponzori megállapodást is köt a zöld-fehérekkel. A HSA Group a magyar HR-szektor legnagyobb vállalatainak egyike, országosan 16 irodát üzemeltetve.

Ifjabb Lisztes Krisztián számára már nem ismeretlen a cégcsoport neve Forrás: Szabo Nandor, Nandorone@Live.Com

„Nagyon örülünk, hogy az eddigi sikeres együttműködést még tovább tudtuk erősíteni a HSA-val. A SPORTFIVE Hungary Kft. - mint a klub kizárólagos szponzorációs és marketing ügynöksége - nevében mondhatom,

Támogatásukkal mind a klub, mind pedig a Fradi szurkolók számára értéket teremtenek. Azt se felejtsük el, hogy a HSA-val egy újabb piaci alapú támogató érkezett a szponzorok sorába" - mondta Igaz András, a SPORTFIVE Hungary Kft. vezérigazgatója.

A szerződés aláírásának pillanata Forrás: Szabo Nandor, Nandorone@Live.Com

A megállapodás értelmében idén júliustól a mezek hátán lesz látható a HSA Group logója, a cégcsoporthoz tartozó munkaerő-kölcsönző és -közvetítő HSA Kft. pedig továbbra is névadó szponzora marad a Hónap Játékosa díjnak, amely az eddig megszokottakhoz hasonlóan az új idényben is a honapjatekosa.fradi.hu weboldalon lesz elérhető a szurkolók számára.

Nálunk az Erkölcs a transzparens működésünket, az Erő a Kelet-magyarországi munkaerőpiacon betöltött szerepünket, az Egyetértés pedig a partnereinkkel közösen kialakított célokat jelenti és nem utolsó sorban a HSA Group és az FTC is a maga területén százezres nagyságrendben mozgat meg embereket évről évre. András is elmondta, ez egy piaci alapokon nyugvó együttműködés, ugyanakkor

Bízom benne, hogy a Fradi a következő szezonban legalább olyan sikeres lesz, mint az eddigi együttműködésünk." - mondta Mátyás László, a HSA Group vezérigazgatója.

Kedden a Klaksvík elleni BL-meccsen a pályán is debütál az új felirat Forrás: Szabo Nandor, Nandorone@Live.Com

A 34-szeres magyar bajnok Ferencváros labdarúgócsapatánál a következő szezonra kitűzött elsődleges cél, hogy az együttes megszerezze sorozatban hatodik bajnoki címét, emellett bejusson a Bajnokok Ligája csoportkörébe. A csapat a 2023/24-es szezon BL-selejtező sorozatát július 11-én, kedden kezdi

meg idegenben, első ellenfele a feröeri bajnok Kí Klaksvik együttese lesz. A mérkőzésen debütál a HSA Group, mint mezszponzor.

A KÍ Klaksvík elleni BL-selejtezőt az Origo élő szöveges formában közvetíti kedden 20.45-től, helyszínen tartózkodó munkatársunk jóvoltából pedig exkluzív anyagokat is olvashatnak oldalunkon.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!